Alla inlägg den 4 september 2012

Av Tigris - 4 september 2012 19:49

Nu har jag haft ett par riktigt besvärliga dagar! Igår morse vaknar jag med riktigt ont i munnen och ville knappt äta. Och ni som känner mig vet att äta är det bästa jag vet. Jag låg hela dagen igår och matte ringde till veterinären för och kolla vad det kunde vara. De trodde att det kunde vara tänderna och rekommenderade matte att ta undan tuggleksaker och blöta min mat. Precis som jag skuttade omkring och tuggade på saker igår... Jag låg i Kiwis korg hela dagen förutom när jag skulle äta, kissa eller ja ni vet....
Idag ringde matte veterinären igen och ville att de skulle ta och titta på mig. Detta trots att jag var rätt så pigg i morse? Himla matte kan man säga för nu är jag precis hemkommen från en vistelse på djursjukhuset. De har sövt mig, de har röntgat, de har stuckit i mig och de har till och med varit på mina klor???
Husse körde in mig och lämnade mig SJÄLV där med massa okända människor. Bara för att de säger att han ska lämna mig så lämnar man inte mig så där bara!
Matte och husse hämtade mig och nu är jag hemkommen med en flaska metacam och ett inbokat återbesök nästa vecka. Jag är helt slut!
Och de säger att jag är ömklig? Det var ju faktiskt en lös grej som låg vid min tand, inte konstigt att jag har ont? De ville inte operera bort den nu när jag ska byta tänder så jag får väl gå och ha smärta.
Matte säg att det kommer inte på fråga. Har jag ont igen åker hon in med mig igen så får de ta bort den där grejen jag har i kinden.
Pust....

Presentation


Jag är en modig Airedaleterrier som bor i Gränna. Delar med mig av min vardag lite då och då...

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards