Alla inlägg den 29 juli 2012

Av Tigris - 29 juli 2012 20:33

Vilken vecka. Varmt har det varit så jag har haft svårt att sova på nätterna. Sedan fattar jag inte varför man inte kan gå upp när man ändå är uppe liksom, spela roll att klockan är 0400.

Matte och husse tänker inte som jag vad gäller detta kan jag meddela.


I torsdags och fredags har jag tränat på att vara själv hemma med Kiwi under korta stunder och det har gått jättebra. Jag har sovit och inte gjort något bus.


I lördags var vi i Hjo, jag, matte och husse. Det åskade och regnade som bara den men det gjorde mig inget för jag sov mest hela dagen.


 


Jag vilade upp mig inför idag, för idag har jag varit galen! Hållt igång hela dagen. Det kom besök här vid elva i dag av mattes syster Bim. Hon gillar inte vovvar fast de är mjuka och söta som jag. jag snuffsade lite på henne men sedan gick jag in i köket med Kiwi. det blev bäst så tyckte matte.


Nu försöker jag bli av med all överskottsenergi men det spritter i mig.

 


Så var man 12 veckor i dag vilket innebär att de ska dra ned på antalet måltider:(

Jag som fortfarande äter som alla måltider var den sista. Men jag växer så det knakar och blir tuffare och tuffare för varje dag som går.

Tania var här i eftermiddags och jag bara älskar henne. Fick för mig att jag skulle följa med henne hem då hon åkte och gav mig av efter henne. Matte fick stoppa mig.

Nu ska jag sova.

 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards