Alla inlägg den 11 juli 2012

Av Tigris - 11 juli 2012 21:47

Jag vill meddela att mina öron sitter fastklistrade i min panna och så himla skönt är det inte!

Min uppfödare gjorde det på mig innan jag flyttade hit mest för att öronen inte ska ställa sig upp åt olika håll för då får jag inga goda omdömen på utställning.

I går hjälpte jag matte och Emma att plocka svamp. Härligt det är att vara i skogen tycker jag. Jag var helt slut efter det. Hittade en och annan skogssnigel att tugga på till mattes stora förtret.


 


Var tvungen att sova hela kvällen sedan.


I dag har jag åkt mycket bil med matte och jag har varit på promenad i Gränna hamn. Fanns mycket konstigt i buskarna på strandpromenaden som jag givetvis inte fick undersöka, matte sa att det var äckligt.

Härligt med vatten tycker jag fast jag vill inte kliva i ännu. Matte och husse är lite oroliga för mig eftersom jag inte vågar gå nedför trappor, de fattar liksom inte att balansen är lite sisådär och jag vill inte störta nedför trapporna utan ta det med grace. Samma sak med vatten, jag tar det när jag är redo!


 


Här ser ni att mina öron sitter fast. Snart får jag in hela min tass i mellan öronfästet och klistret.

Jag var hos hästen i dag också, hon är ganska reslig tycker jag. Beskådade henne en lång stund.


 


Idag lyckades jag punktera husses arm med mina tänder. De är riktigt vassa faktiskt så han ska passa sig. Det kliar förfärligt i munnen så jag måste tugga oavbrutet på allt som kommer i min väg, armar, skor eller annat.

Lite skador får de räkna med innan mina tänder fallit ur munnen.


 



Nu ska jag sova som en stock, har fått min mat för dagen och då kan man koppla av lite.



   

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards